faq

veelgestelde vragen

uw taxivragen beantwoord

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen voor meer informatie over het boeken van een rit, betaalmethoden, annuleringen, luchthaventransfers en meer.

ik wil een taxi boeken

Voer om te beginnen de vertrek- en bestemmingsadressen in de secties ‘van’ en ‘naar’ op de startpagina in. Kies vervolgens de ophaaltijd. Kies in de volgende stap uw auto. Zodra u heeft besloten welk vervoermiddel u verkiest, geeft u uw contactgegevens op en voert u uw betaling veilig online uit via uw vertrouwde bankomgeving.

Volg de stappen die worden getoond bij:  Hoe kan ik een taxi boeken?. In stap 2 ziet u verschillende opties met prijzen.

De juiste timing om op de luchthaven aan te komen, hangt af van uw bestemming en de vlucht die u neemt. EindTaxiHoven adviseert passagiers om minimaal twee uur voor de geplande vertrektijd aanwezig te zijn. Tijdens drukke vakantieseizoenen op grote luchthavens raden we echter aan om drie uur van tevoren aanwezig te zijn. We raden u aan contact op te nemen met uw luchtvaartmaatschappij voor verdere richtlijnen.

Absoluut. Ophalen is mogelijk vanaf alle luchthavens in Nederland, België en Duitsland, zolang de bestemming Eindhoven of omgeving is. De chauffeur neemt altijd contact met u op waar de taxi te vinden is.

Het is helaas niet mogelijk om direct een rondreis te boeken. Maar u kunt natuurlijk twee verschillende boekingen maken.

Ja! Huisdieren zijn welkom in onze taxi’s zolang ze in hun eigen transportkooi zitten. Neem contact met ons op via Whatsapp voordat u op de website boekt.

We hebben taxibusjes beschikbaar die plaats bieden aan maximaal acht passagiers. Als u een aanzienlijke hoeveelheid bagage of omvangrijke voorwerpen heeft, raden we u aan om voor uw gemak een minibus te reserveren.

Ik heb al een taxi geboekt

Om uw rit te annuleren kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via Whatsapp.

Neem uiterlijk twee uur voor uw boekingstijd contact met ons op en ontvang 100% restitutie. Als u binnen 2 uur annuleert, vindt er geen restitutie plaats.

Jazeker! We snappen dat plannen kunnen veranderen. Neem hiervoor contact op via Whatsapp.

Wanneer u bij ons boekt, arriveert onze chauffeur op de door u aangegeven locatie en tijd. Het voertuig zal worden geparkeerd op de dichtstbijzijnde beschikbare plek en onze chauffeur zal bij u aanbellen of telefonisch contact met u opnemen om u te laten weten dat ze zijn gearriveerd.

Maak je geen zorgen als er zich onvoorziene omstandigheden voordoen en je te laat komt! we zijn verplicht om minimaal vijftien minuten te wachten na de geplande ophaaltijd. Laat het ons weten als je vertraging hebt.

Zie hieronder de airport regels voor wachttijden.

U heeft de mogelijkheid om uw vluchtnummer door te geven wanneer u uw reservering maakt. Op deze manier kunnen onze chauffeurs uw vlucht volgen en hun ophaaltijd daarop aanpassen. Ze wachten ten minste 60 minuten na uw daadwerkelijke landingstijd voordat ze de luchthaven verlaten, maar neem contact met ons op als uw vlucht vertraging heeft.

Als uw vlucht twee of meer uur vertraging heeft, neem dan contact met ons op om een nieuwe ophaaltijd af te spreken. Als we je geen nieuwe rit kunnen bezorgen, annuleren we deze en ontvang je 100% restitutie. U zult echter zelf alternatief vervoer moeten zoeken.

betaling

Onze website biedt verschillende betalingsmogelijkheden aan onze klanten. Je kunt ervoor kiezen om te betalen via iDEAL, creditcard, PayPal of Apple Pay.

We kunnen de betaalbare tarieven niet aanbieden als boekingen en betalingen niet online worden gedaan. Door online te boeken en te betalen, zijn ritten gegarandeerd voor de chauffeur en verliezen we geen tijd en benzine.

Als u uw rit meer dan twee uur voor de geplande tijd annuleert, betalen we je 100% terug. Het teruggestorte bedrag wordt binnen twee werkdagen na uw annulering op uw bankrekening bijgeschreven.

overige

We streven er te allen tijde naar om uw boeking en taxirit comfortabel te maken. Er kunnen zich echter onvoorziene omstandigheden voordoen. Gebruik in dat geval de contactpagina om contact met ons op te nemen. Ons gastvrije team staat klaar om u te helpen en eventuele problemen op te lossen.

Niet gevonden wat u zoekt?

Heb je een vraag die niet in de lijst staat? Maak je geen zorgen, u kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de contactmogelijkheden op onze contactpagina.

Stuur ons een bericht

nl_NLNL