over ons

Over ons

over ons

over eindtaxihoven

Welkom bij EindTaxiHoven! Wij zijn een betrouwbare en professionele taxidienstverlener sinds 2010 die zich toelegt op het voldoen aan de vervoersbehoeften van onze klanten in Eindhoven en daarbuiten.

Bij ons taxibedrijf begrijpen we dat tijd van essentieel belang is, daarom streven we ernaar om snel op de door u gewenste ophaallocatie aan te komen. We besteden er ook veel aandacht aan om ervoor te zorgen dat onze voertuigen schoon en goed onderhouden zijn en uitgerust met moderne voorzieningen om een comfortabele rit te garanderen.

Bedankt voor het overwegen van ons taxibedrijf voor uw vervoersbehoeften in Eindhoven. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn en u een stressvrije en plezierige rit te bezorgen.

IMG_0423
masi samim
oprichter eindtaxihoven
waarom

WAAROM VOOR EINDTAXIHOVEN KIEZEN?

betrouwbaarheid

EindTaxiHoven biedt klanten de zekerheid van betrouwbaarheid. We zorgen ervoor dat onze klanten op tijd en veilig op hun bestemming arriveren.

LIVE VLUCHT TRACKING

Zorg ervoor dat u altijd het vluchtnummer invult. als er vertragingen zijn, zullen we de ophaaltijd automatisch wijzigen

laagst mogelijke prijzen

We streven ernaar om betaalbare tarieven te bieden die passen bij uw budget, terwijl we een hoge servicestandaard behouden

snelle klantenservice via whatsapp

We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. We streven ernaar om een positieve en stressvrije ervaring te bieden aan elke klant.

diensten

onze diensten

Luchthaven taxi

Wij bieden betrouwbaar en betaalbaar luchthavenvervoer van en naar Eindhoven Airport. Vanuit de omgeving Eindhoven naar andere luchthavens in Nederland, Duitsland en België is ook mogelijk.

eindhoven treinstation taxi

Wij bieden een handige en probleemloze taxiservice voor reizigers die aankomen op of vertrekken van Eindhoven centraal station.

van a naar b

Wij bieden een a naar b taxiservice die u van/naar Eindhoven en omgeving kan brengen overal in Nederland, België of Duitsland,

onze wagenpark

EindTaxiHoven heeft een divers wagenpark van voertuigtypes om aan al uw taxibehoeften te voldoen. We onderhouden en reinigen onze voertuigen regelmatig om ervoor te zorgen dat ze altijd in topconditie verkeren en klaar staan om u veilig en betrouwbaar naar uw bestemming te brengen.

standaard

maximaal 4 passagiers

Luxe

Maximaal 4 passagiers

taxibusje

maximaal 4 passagiers
nl_NLNL